2 Mayıs 2013 Perşembe

Veeee bahçe sezonu açılır !!!

Havaların ısınmasıyla, Deniz'den sonraki ikinci yavrum diye gördüğüm canım bahçemizi yaz için hazırlamaya başladık. Ne diyelim; bol meyveli, bol sebzeli olsun!!!

Kendimi unuttuğum toprak işlerindeki psikopatlığımı bilen bilir. Malum neredeyse Deniz'i domates bostanında doğuracaktım :)

Deniz yavrum da benim bu bağ bahçe işlerimi çok sevdğimi bildiğinder midir nedir o da bayılıyor böyle yerlere. Kendisiyle bugün yeni sürülen toprağımızda gezinti yaptık, meyvelerimizin çiçeklerini kontrol ettik, çiçek topladık...

 
 
 
 

Uzun bir süredir, ne zaman ki biz gezme faslını bitirip arabaya biniyoruz benim melek kuzum hemen mızırdamaya başlıyor ki bugün yine aynı cazla karşı karşıya kaldık. Bugün bulunduğumuz mekan dolayısıyla etrafta koyunlar, inekler hep etrafta... Hemen Deniz'e tanıttık, kendisi önce ineklere sonra koyunlara ve onların minik kuzularına aşık oldu :) Bu aşk Deniz' e kalsa sonsuza kadar devam edebilirdi ama akşam faslından ötürü kuzucuğumun gözünü arkada bırakmak zorunda kaldık :)



Haftaya belki de daha yakın bir süre içinde bu yılın sebze fidelerini dikeceğiz. Misler gibi kokan domates, biber, patlıcan, kabak, fasulye... Bu yıl meleğim ve kocamla birlikte daha da çok tadını çıkaracağız bahçemizin.